Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Ληστεία στην Εθνική Τράπεζα στον Μώλο

Ψάχνουν τους ληστές - 10.000 ευρώ η λεία 
Βρέθηκε το αυτοκίνητο, αλλά όχι οι ληστές...

Στις 8.15΄το πρωί το λευκό Honda Civic σταμάτησε έξω από την Εθνική τράπεζα του Μώλου. Από τους 4 επιβάτες, οι 2 οπλισμένοι με καλάσνικωφ και με καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες εισέβαλαν στην τράπεζα φωνάζοντας "ψηλά τα χέρια, ληστεία".

Πήγαν κατευθείαν στην ταμία η οποία τρομοκρατημένη τους έδωσε 10.000 ευρώ που είχε. Οι ληστές βιαστικοί και επίμονοι ζητούσαν κι άλλα χρήματα, αλλά η απάντηση ήταν δεν υπάρχουν άλλα λεφτά.

Οι ληστές έφυγαν βρίζοντας και με το λευκό Honda Civic, που είχε κλαπεί στις 5 Ιανουαρίου από τους Αγίους Αναργύρους Αττικής, έφυγαν από τον παράδρομο της εθνικής προς Λαμία.
Η αστυνομία που από την πρώτη στιγμή εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό εντόπισε 20 λεπτά αργότερα το αυτοκίνητο των ληστών σε απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου, κάτω από μια γέφυρα στον αγροτικό δρόμο προς Μενδενίτσα, κοντά σε πρατήριο.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στο LamiaReport ότι ένας από τους δράστες δεν είχε καθόλου οδοντοστοιχία, είχε μούσι, μιλούσε καλά ελληνικά και φορούσε λαδί μπουφάν με κουκούλα. Οι αστυνομικοί που χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή και έχουν στήσει μπλόκα, έχουν εντολή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού οι μαρτυρίες λένε ότι φέρουν βαρύ οπλισμό και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

www.lamiareport.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου