Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Ανάρτηση των δασικών χαρτών στην Κοινότητα Αγιου Σεραφείμ

Εγινε η ανάρτηση των δασικών χαρτών για την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας .  Η  ανακοίνωση της ανάρτησης του δασικού χάρτη των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και η  πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του εγινε απο τη Διεύθυνση Δασών του νομού Φθιώτιδας .

Για τους αναρτημένους δασικούς χάρτες μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να λάβει γνώση στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ ΑΕ μέσω της οποίας, αποκλειστικά , μπορούν να υποβάλλονται αντιρρήσεις κατά του περιεχομένου τους. Η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων είναι αποκλειστική και ξεκινά την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 και λήγει την Δευτέρα 12 Ιουνίου  2017.

Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η παραπάνω προθεσμία παρατείνεται κατά είκοσι (20) ημέρες δηλαδή λήγει την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017. Οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνον την αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής της έκτασης των εμφανιζομένων στους δασικούς χάρτες εκτάσεων , όχι το ιδιοκτησιακό καθεστώς των γεωτεμαχίων.







Δικαίωμα υποβολής αντίρρησης έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, το Ελληνικό Δημόσιο και οι οικείοι ΟΤΑ, εφ’ όσον επικαλούνται εμπράγματα ή ενοχικά δικαιώματα επί της αμφισβητούμενης δασικής, χορτολιβαδικής και βραχώδους ή πετρώδους έκτασης.

Για την υποβολή αντιρρήσεων καταβάλλεται υποχρεωτικά ειδικό τέλος ανάλογα με το εμβαδόν που αφορά η αντίρρηση από 10 έως 3300 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου