Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Τα ψεματα του Αποστολου για τα βιολογικα.

Ακουστε τι ελεγε..........
Με κτηνοτροφικούς συλλόγους από Νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συναντήθηκαν στης 27/11/2016 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης.
Κατά τη συζήτηση που έγινε επί των θεμάτων που έθεσαν οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων, ο Υπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων:
Ειδικά οι ενισχύσεις που αφορούν τη βιολογική γεωργία, θα πληρωθούν για δε το 2015 εντός του πρώτου τριμήνου του 2017
Πάλι ψέματα κ.Αποστόλου ......πότε θα πληρωθούν τα βιολογικά του 2015;
Οπου πηγαίνατε δηλώνατε οτι τα βιολογικά του 15 θα πληρωθούν εντός του πρώτου τριμήνου του 2017 ,αγοράσαμε αγροεφόδια και κάναμε τον προγραματισμό μας να τα πληρώσουμε μέχρι τέλος Μαρτίου ,γιατί δεν μας πληρώνεται.....γιατι δεν μας δίνεται τα λεφτά που μας ανήκουν μεχρι πότε θα μας λέτε ψεματα;
Καθημερινά και συνειδητά παραπληροφορεί και παραπλανεί τον αγροτικό κόσμο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου

Αυτα λεγατε την Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2017,
Ο κ. Αποστόλου έκανε λόγο για στροφή στην ποιότητα, στα πιστοποιημένα προϊόντα, αλλά και ειδικά στη βιολογική παραγωγή, ενώ επισήμανε ότι «είναι μια στρατηγική επιλογή του υπουργείου παραγωγικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης του αγροτικού τομέα.
Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, είπε χαρακτηριστικά: «Μακάρι η Ελλάδα να γίνει ένα βιολογικό περιβόλι και έτσι θα μπορέσουν να ξεπεραστούν με την υψηλή προστιθέμενη αξία στα προϊόντα, τα δομικά μειονεκτήματα, όπως ο μικρός κλήρος και το ανάγλυφο». η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία έχουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο .

Αφου συμφωνούμε γιατι δεν πληρώνεται...μόνο για μεγάλα λόγια...
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου