Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Απάντηση Τετριμίδα σε Αντωνίου:Δεν θα κλείσουμε το Γυμνάσιο του Μώλου!

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανιστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Δήμαρχος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου Βαγγέλης Τετριμίδας
απο την παρέμβαση του πρωην Δημάρχου Καμένων Βούρλων Μακη Αντωνίου να φοιτήσουν τα παιδια του Καινούργιου και του Ρεγγινίου στο Γυμνάσιο Καμένων.

"Δεν θα κλείσουμε τα σχολεία του Μώλου και αυτο το ειχαμε δεσμευτει ολοι στο δημοτικο μας συμβούλιο μη εξαιρουμενου και του κ.Αντωνίου" απάντησε ο κ.Τετριμίδας.Προσθεσε δε ότι θα επικοινωνήσει με την δευτεροβάθμια εκπαίδευση που άλλαξε την αρχικη της απόφαση με την οποια οι αποφοιτοι του δημοτικού Ρεγγινίου και Καινούργιου θα φοιτούσαν στο Γυμνασιο Μωλου.

"Γνωρίζει ο κ.Αντωνίου οτι ο Μωλος εχει ενα συγχρονο σχολειο και οχι τα προκατ των Καμένων και δεν επρεπε να κανει αυτη την παρέμβαση".


Απαντώντας ο κ.Αντωνίου δήλωσε οτι "ο ίδιος δεχτηκε παράπονα γονεων απο το Ρεγγινι και το Καινούργιο και τα μετέφερε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και λογικο ειναι να αλλα΄ξει η απόφαση αφου το Καινουργιο απεχει ελαχιστα απο τα Καμενα αλλα και το Ρεγγίνι ειναι πλησιέστερα στη λουτρόπολη, γιατι να ταλαιπωρουνται μεταφερομενα αρκετα χιλιόμετρα πιο μακριά".

1 σχόλιο:

  1. emis ta paidia mas apo ton agio serafim tha a stiloyme ston mwlo to kenoyrgio kai to regkini as ta pane kai sti zimpampoye

    ΑπάντησηΔιαγραφή