Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Θ.Γιαννόπουλος:"Έκανα λάθος με το Κ.Υ. Καμένων Βούρλων"

Το είπε στην ημερίδα των Financial Times για το "Μέλλον της υγείας στην Ελλάδα"

<<Ήταν λάθος μου που ως Υφυπουργός επέτρεψα να γίνει το Κέντρο Υγείας στα Καμένα Βούρλα. Παρόλο που έχει εξοπλιστεί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, δεν λειτούργησε και δεν πρόκειται να λειτουργήσει, αφού δεν προβλέπονταν οργανικές θέσεις. Εξάλλου απέχει μόλις 25 χιλ. από τη Λαμία, όπου βρίσκεται το νοσοκομείο. Τότε όμως δέχτηκα πιέσεις από φίλους και τοπικούς άρχοντες και το έκανα>>

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο πρώην Υφυπουργός Υγείας και βουλευτής Φθιώτιδας κ.Θανάσης Γιαννόπουλος, μιλώντας χθες στο Intecontinental και συγκεκριμένα στην ημερίδα των Financial Times για το "Μέλλον της υγείας στην Ελλάδα".

Επίσης ο Θανάσης Γιαννόπουλος μίλησε και για το περίφημο φακελάκι στα νοσοκομεία και επανέλαβε μια θέση που είχε εκφράσει και σαν Υπουργός, αλλά τότε είπε ότι "έπεσαν όλοι πάνω του να τον φάνε". Η άποψη που επανέλαβε και χθες στην ημερίδα, και την οποία συμμερίζονται αρκετοί που γνωρίζουν καλά το χώρο της υγείας, είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένας Ειδικός λογαριασμός όπου θα έμπαιναν τα χρήματα για τις χειρουργικές επεμβάσεις και τα οποία θα μοιράζονταν αναλογικά στο ιατρικό και άλλο προσωπικό.

www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου