Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Αποχαιρετισμός από έναν έντιμο στρατηγό!

Με πολύ συγκίνηση και στο τέλος δάκρυα στα μάτια ο Βαγγέλης Τετριμίδας έντιμος αξιωματικός του στρατού,στρατηγός ε.α. και στη συνέχεια συνετός αυτοδιοικητικός, ανακοίνωσε σήμερα στους συνεργάτες του ότι εδώ κλείνει το αυτοδιοικητικό του ταξίδι και δεν θα πάρει μέρος στις εκλογές του προσεχούς Μαϊου.
Πολλοί συνεργάτες άσχετα αν συμφωνούσαν ή διαφωνούσαν μαζί του στη διάρκεια αυτών των χρόνων της Διοίκησης του Καλλικρατικού Δήμου, δεν έκρυψαν και την δική τους συγκίνηση και τον αποχαιρέτησαν με μια θερμή χειραψία και έναν αυθόρμητο και ανυπόκριτο εναγκαλισμό.
Ο κ. Τετριμίδας δήλωσε ότι κάθε συνεργάτης του είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, να κατέλθει υποψήφιος με όποιον συνδυασμό επιθυμεί.
Η καθαρή στάση του κ. Τετριμίδα ότι δεν παρεμβαίνει στις προσωπικές τους επιλογές χωρίς παράλληλα να θέσει ζήτημα συνέχισης του δικού του συνδυασμού ήταν καταλυτική.
Αυτό έδωσε το ερέθισμα αλλά και την ελευθερία στον σημερινό αντιδήμαρχο Δημήτρη Παπαναγιώτου που ευχαρίστησε τον κ. Τετριμίδα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του, να δηλώσει ότι καταθέτει δική του αυτοδιοικητική πρόταση και θα ηγηθεί δικού του συνδυασμού.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές εκτός από τον κ. Παπαναγιώτου που πρώτος έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει επαφές σύνθεσης συνδυασμού, σύντομα θα αναγγείλει παρόμοια πρωτοβουλία ο πρώην Νομάρχης Τριαντάφυλλος Μπέλλος ,πιθανό να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Επίσης ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του κ. Τετριμίδα Δημήτρης Φαφούτης κινείται ανάλογα καθως και ο δημοτικός σύμβουλος ο κ. Παντράς.
Στον Άγιο Κωνσταντίνο επίσης γίνονται συζητήσεις για αυτοδιοικητική κίνηση στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και ασφαλώς θα υπάρχει παρουσία του ΚΚΕ με δικό του συνδυασμό και υποψήφιο δήμαρχο.
 http://www.lamiafm1.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου