Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Πήγε στο ελαιοπερίβολο και έπαθε σοκ - Οι ελιές είχαν γίνει καυσόξυλα

Στα χέρια της αστυνομίας ένας 38χρονος από τη Φθιώτιδα και ένας 32χρονος Αλβανός, που λεηλάτησαν ένα ελαιοπερίβολο στην περιοχή της Σκάρφειας Φθιώτιδας...

Ο 40χρονος ιδιοκτήτης πήγε το απόγευμα της Τρίτης στο περιβόλι με τις ελιές και όταν άκουσε το αλυσοπρίονο να δουλεύει κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Πλησιάζοντας με προσοχή είδε τον Αλβανό με το αλυσοπρίονο να κόβει τα ελαιόδεντρα και το "αφεντικό" του λίγο πιο πέρα μέσα στο τρακτέρ να τον περιμένει για να τα φορτώσουν.

Περισσότερα από 40 δέντρα είχαν τεμαχιστεί και ήταν έτοιμα να πουληθούν για καυσόξυλα.

Ο ιδιοκτήτης μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ τηλεφώνησε στην αστυνομία και σε λίγο έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί του Α.Τ. Μώλου που περιπολούσαν στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες και κατάσχεσαν το αλυσοπρίονο, ενώ η ζημιά που προκλήθηκε σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, ανέρχεται στο ποσό των 5.000 ευρώ περίπου.
http://www.lamiareport.gr

1 σχόλιο:

  1. Καταλαβαίνουμε την ανάγκη κάποιων ανθρώπων για άμεσο κέρδος από την πώληση καυσόξυλων. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν να αφαιρείς σε έναν άνθρωπο το δικαίωμα να χαίρεται τις ελιές του. Αυτές που μεγάλωσε ποτίζοντας τη κάθε μία ξεχωριστά για χρόνια μέχρι να φτάσουν στα 40 χρόνια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία για έναν παραγωγό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή