Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για Δήμαρχος ο Δημήτρης Παπαναγιώτου

"Αξίζουμε περισσότερα και ενωμένοι μπορούμε να το πετύχουμε..."

Αγαπητοί συνδημότες,
συνομιλώ καθημερινά με πολλούς από εσάς και εισπράττω τους έντονους προβληματισμούς σας για το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον των επιχειρήσεων μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Δεν σας κρύβω ότι τους ίδιους προβληματισμούς έχω και εγώ ο ίδιος ως μόνιμος κάτοικος αυτού του τόπου, ως ελεύθερος επαγγελματίας, ως πατέρας.

Μετά από ώριμη σκέψη και παροτρύνσεις πολλών συμπολιτών μας πήρα την απόφαση να θέσω τον εαυτό μου ως υποψήφιο Δήμαρχο και να καταθέσω την δική μου αυτοδιοικητική πρόταση για τις προσεχείς εκλογές.

Η πρότασή μου όμως όπως καλά γνωρίζεται, δεν είναι μόνο δική μου, είναι και δική σας. Είναι μία πρόταση η οποία έχει δημιουργηθεί από τα βάθη της ψυχής της τοπικής μας κοινωνίας.

Μια αυτοδιοικητική πρόταση η οποία στηρίζεται όχι σε ένα πρόσωπο αλλά σε ομάδα ανθρώπων αποτελούμενη από νέους, ικανούς, με διάθεση για δουλειά και όραμα για το μέλλον καθώς επίσης και μεγαλύτερους οι οποίοι θα μας δανείσουν τις πολύ σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες τους.

Πιστεύουμε ότι με ουσιαστική συνεργασία, σκληρή δουλειά, πρωτότυπες ιδέες και ενωμένοι θα δώσουμε λύσεις στα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητάς μας .

Είμαστε ένας Δήμος με πολλά πλεονεκτήματα και κάθε δημοτική μας ενότητα έχει την δική της ταυτότητα που πρέπει να αναδείξουμε ξεχωριστά αλλά και ως σύνολο.

Καλώ όλους του δημότες να βαδίσουν μαζί μου με πίστη για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο παρόν και ένα πιο αισιόδοξο μέλλον.

Ως δήμος αξίζουμε περισσότερα και ενωμένοι μπορούμε να το επιτύχουμε.

Δημήτρης Παπαναγιώτου
Υποψήφιος Δήμαρχος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου-Καμένων Βούρλων
http://www.lamiareport.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου