Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Η κίνηση των τεσσάρων ...… ποιος θα βγει δήμαρχος …?

Όπου και αν σταθώ και όπου και αν βρεθώ ρε παιδιά, βρίσκομαι σε συζητήσεις τύπου ‘ποιός θα κατέβει’ , ‘ποιός θα είναι δήμαρχος’, ‘ποιός έχει μεγάλα σόια ’ κλπ κλπ.

Σε ατέρμονες συζητήσεις παρευρίσκομαι λοιπόν, καθημερινά ως ακροατής και καμιά φορά συμμετάσχω κιόλας, για τα δημαρχιακά, αλλά το εν κατακλείδι θέμα, και αυτό που βάζω ως τροφή για σκέψη … είναι το «ποιός κάνει για δήμαρχος» τελικά και ποιός πραγματικά θα κάνει καλό στον τόπο. (βλέπετε από υποσχέσεις και ψέματα χορτάσαμε).

Διαβάζουμε όλοι μας στα δελτία τύπου των εφημερίδων της περιοχής, μας αλλά και στο ιντερνέτ, ‘Μπέλος’, ‘Αντωνίου’, ‘Παπαναγιώτου’, ‘Φαφούτης’, και λοιποί φιλόδοξοι διεκδικητές της καρέκλας του Δημάρχου…, αλλά βαθιά μέσα μας ρε παιδιά, σαν να τρέμει το φυλλοκάρδι μας .. ειδικά εμείς οι μεγαλύτεροι που θυμόμαστε (καλά) κιόλας τα 10-20 τελευταία χρόνια … μάλλον απογοήτευση μας πιάνει … με αυτά τα ονόματα.

Άλλος πέρασε και δεν ακούμπησε, και άλλος κατά την άποψη μας, (αν του κάτσει) θα περάσει και θα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. (προς το χειρότερο το βλέπω το θέμα).

Έπεσε κάτι στην αντίληψη μου σήμερα λοιπόν, και λέω να το μοιραστώ μαζί σας…(για να σταματήσω και την γκρίνια).

Το καλύτερο νέο που άκουσα σήμερα, είναι η ‘κίνηση των 4’.
Οι αντιδήμαρχοι Φακίρης, Γιαννακόπουλος και Φλωράκης καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Αναστασίου, μαζευτήκανε λέει, σε κεντρικό μαγαζί των Καμένων Βούρλων, (έμαθα από εμπιστευτικές πηγές), δώσανε τα χέρια και προχωράνε μπροστά αναζητώντας και άλλα άξια στελέχη που έχουν όρεξη για δουλειά, να πάνε μπροστά τούτον εδώ τον ταλαίπωρο τόπο.

Τι να πω… δεν ακούγεται και άσχημο … καλή επιτυχία παιδιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου