Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Η ονομασία φέρνει τριγμούς στο δημοτικό συμβούλιο Αγ.Κων/νου-Μώλου!

Απορίες και  ερωτηματικά προκαλεί σύμφωνα με τις δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ,του δημοτικού συμβούλου ΄Ακη Αντύπα οτι στη  προσφατη συνεδρίαση του συμβουλίου της δημοτικής ενότητας Καμένων Βούρλων για το θέμα της ονομασίας του νέου Δήμου,συμβουλοι της πλειοψηφιας προτειναν συνθετη ονομασια: Δημος Μωλου- Καμενων Βούλρων -Αγίου Κωνσταντίνου!
Αντίθετα δημοτικοί σύμβουλοι του κ.Αντωνίου αλλά και του κ.Παταργιά συμφώνησαν  ότι ως εμπορικό και τουριστικό όνομα πρέπει να δοθεί στον νεο Δήμο η ονομασία Δήμος Καμενων Βούρλων αφου δεν διαφαινεται εφικτό να δοθεί το όνομα Δήμος Θερμοπυλών.
"Δεν το βλέπουμε τοπικιστικά ουτε σωβινιστικά αλλα καθαρά αναπτυξιακά,το  εμπορικό όνoμα για εναν Δημο που προσδοκά οφέλη κατά κύριο λόγο απο τον τουρισμο αυτο ειναι το  brand name, Δήμος Καμένων Βούρλων.." τόνισε ο κ.Αντύπας.
Ο Δήμαρχος κ.Βαγγέλης Τεριμίδας  δεν θέλησε να σχολιάσει στον FM-1 το θέμα αυτό και  μας παρέπεμψε στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρότι και ο ίδιος παρακολούθησε  ενα μερος της συνεδρίασης του τοπικού συμβουλιου.
Το θέμα της ονομασίας πάντως θα πυροδοτήσει  εντονες αντιπαραθέσεις και  τριγμούς ακόμη και στο συνδυασμό της πλειοψηφίας οπως αναφέρουν εγκυρες πηγές, υπο την έννοια οτι  σύμβουλοι  και του συνδυασμού του κ.Τετριμίδα είναι κάθετοι στο να δοθεί  το ονομα Δημος Καμενων Βούρλων και τίποτα άλλο αφου,επαναλαμβάνουν δεν  ειναι δυνατον,λόγω Λαμίας, να δοθεί η ονομασία Δημος Θερμοπυλών.
www.lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου