Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ – ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ: Συμμετοχή με 3 περίπτερα στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Μώλου-Αγ. Κων/νου, ο Δήμος  συμμετέχει για πρώτη φορά με 3 περίπτερα, στην 45η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας η οποία θα διαρκέσει από τις 14 μέχρι τις 22 Μαΐου 2011.
Η συμμετοχή προσβλέπει τόσο στην ενίσχυση του θεσμού της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, όσο και στην προώθηση των τοπικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου και του τουριστικού προϊόντος στο σύνολό του (προϊόντα –παροχή υπηρεσιών)
Ενδεικτικά μερικά από τα τοπικά προϊόντα που γίνεται προσπάθεια να προβληθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είναι ελιές, λάδι, κρασί, τσίπουρο, μέλι, φυστίκια κ.λ.π.
Όπως αναφέρεται στο δελτίο, «Η προσπάθεια αυτή του Δήμου, που στην συγκεκριμένη περίπτωση λειτουργεί σαν ομπρέλα στη συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων, περιμένουμε να έχει θετικά αποτελέσματα και θεωρούμε ότι αποτελεί μόνο την αρχή ανάλογων προσπαθειών, που προγραμματίζουμε για το μέλλον.
Στην 45η Πανελλήνια Έκθεση της Λαμίας, ας αναζητήσουμε το σταυροδρόμι που συναντιούνται ο «δρόμος της ελιάς», με το «δρόμο του φυστικιού, του τσίπουρου και των άλλων εκλεκτών τοπικών προϊόντων», γιατί ο ευλογημένος αυτός τόπος που ζούμε, παράγει και προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας».
www.thronio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου