Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Πάει για λουκέτο ο Δήμος Μώλος-Αγίου Κωνσταντίνου?

<<Είμαστε σε αδιέξοδο... Κινδυνεύουμε άμεσα από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς... Κάνουμε τιτάνια προσπάθεια για να κρατήσουμε το Δήμο ανοιχτό>> είπε ο Δήμαρχος Βαγγέλης Τετριμίδας...

Σε οικονομικό αδιέξοδο βρίσκονται πάρα πολλοί περιφερειακοί Δήμοι σε όλη τη χώρα, κυρίως λόγω υπερδανεισμού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα επίσημα ακούστηκαν χθες από τα χείλη του Δημάρχου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου κ.Βαγγέλη Τετριμίδα.

Ο Δήμαρχος ούτε λίγο ούτε πολύ περιέγραψε μια κατάσταση τραγική. Το ταμείο του Δήμου αυτή τη στιγμή έχει 650.000 ευρώ, ενώ οι υποχρεώσεις ξεπερνούν τα 7.000.000 ευρώ. Καθημερινά φτάνουν δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής από προμηθευτές που ζητάνε τα χρήματά τους.
<<Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε το Δήμο ανοιχτό. Όμως είμαστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε χρέη παρελθόντων ετών>>

Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε την άθλια οικονομική κατάσταση του Δήμου και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μακρυνίτσας θεωρώντας βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα ο Δήμος θα αναγκαστεί να προβεί σε νέο δανεισμό.

Σύμφωνα με τα στοιχεί που δόθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση ο Δήμος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου είναι ένας από τους πιο υπερχρεωμένους δήμους της χώρας σε σχέση με τον πληθυσμό του.
http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου