Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ--ΔΑΦΝΗ 0-0


ΑΣΤΕΡΑΣ--ΔΑΦΝΗ  0-0 by ranm1
Θα θέλαμε να σχολιάσουμε το ακυρωθέν γκολ του ΑΣΤΕΡΑ.
Κατανοούμε το ανθρώπινο λάθος ,αλλά η συγκεκριμένη φάση δεν το δικαιολογεί , ο παίκτης της ομάδας μας φεύγει από τελείως καθαρή θέση καλυπτόμενος από αρκετούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας
Θα θέλαμε να συνιστήσουμε την προσοχή των διαιτητών γιατί πάνω από όλα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και χαρά.

1 σχόλιο:

  1. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο ''μεγαλοδημοσιογράφος'' (μάλλον έχει την εντύπωση ότι εργάζεται σε κανένα CNN)κ. Περιβολιώτης, που προάχθηκε και σε παρατηρητή αγώνων ποδοσφαίρου!!! Στο τέλος του αγώνα ζήτησε να του δώσει η ομάδα και το video του αγώνα να το προβάλλει στην εκπομπή του, που όπως έμαθα σαν φίλαθλος του αστέρα, η ομάδα το έπραξε στέλνοντας όμως και μια ανακοίνωση για την απαράδεκτη ακύρωση καθαρού γκολ. Ο εν λόγο κύριος βλέποντας μάλλον και την ανακοίνωση της ομάδας του Αγίου Σεραφείμ, θεώρησε σωστό όχι μόνο να μην προβάλλει τις φάσεις του αγώνα αλλά να μην μπει και στον κόπο να διαβάσει την ανακοίνωσή της, θάβοντας για μια ακόμη φορά μια απαράδεκτη διαιτησία!Αυτά που ισχυρίστηκε στην χθεσινή εκπομπή περί λαθών και νέων διαιτητών, εγώ έχω να του πω ότι είναι ......... Όσο και να θέλουν κάποιοι να κρύβονται κάποια πράγματα, αυτό δεν γίνεται! Έχουμε βαρεθεί σε αυτή την εκπομπή να ακούμε συνεχώς πράγματα για την ομάδα της Λαμίας, να ακούμε ότι θέλει ο παραπάνω ΄΄καταξιωμένος΄΄ δημοσιογράφος.

    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή