Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Έκρυβαν στην εκκλησία τον εκτυπωτή των πλαστών χαρτονομισμάτων

-Στον εισαγγελέα Λαμίας σήμερα η 44χρονη με τα πλαστά 50ευρα
-Μαζί της κατηγορούμενοι και οι δύο γιοί της
-Ποιος ο ρόλος του συζύγου και πατέρα, που είναι πρώην αστυνομικός, στην όλη υπόθεση?

Η μία έκπληξη διαδέχονταν την άλλη, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης με τα πλαστά χαρτονομίσματα, που διοχέτευε στην αγορά της Λαμίας και όχι μόνο η 44χρονη ξανθιά από το Ρεγγίνι Φθιώτιδας.

Κατ΄αρχήν διαπίστωσαν ότι έχουν να κάνουν με γυναίκα πρώην συναδέλφου τους.Στη συνέχεια όταν αναζήτησαν το εκτυπωτικό μηχάνημα, το βρήκαν στην εκκλησία του χωριού, όπου το είχε κρύψει ο ένας γιος της οικογένειας, ο οποίος μάλιστα ετοιμαζόταν να χειροτονηθεί και παπάς.
Η 44χρονη ήταν επίτροπος στην εκκλησία και μάλιστα με το ίδιο μηχάνημα το όποιο ήταν υψηλής πιστότητας, έβγαζαν φωτοτυπίες τις παλαιές εικόνες της εκκλησίας και τις έδιναν στους πιστούς.

Τα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, πάντως πολύ δύσκολα μπορούσε να τα καταλάβει κάποιος, αν δεν είχε στο μαγαζί του ειδικό ανιχνευτή πλαστών χαρτονομισμάτων.

Κατηγορούμενος είναι και ο άλλος γιος της 44χρονης, αφού την μετέφερε με το αυτοκίνητο του στο όποιο βρέθηκε και ένα πλαστό χαρτονόμισμα.
Η μητέρα προσπαθεί να πάρει πάνω της την όλη υπόθεση υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά δεν γνώριζαν τίποτα. Είπε μάλιστα ότι είχε το εκτυπωτικό μηχάνημα στο σπίτι της γιαγιάς και ότι αυτή είπε στον γιό της να το πάει στην εκκλησία.

Να θυμίσουμε ότι χθες μετά την σύλληψή της οι αστυνομικοί βρήκαν επιμελώς κρυμμένα στην κάλτσα της και στο σημειωματάριό της:
17 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ
9   πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ
2   πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ. 


Ο σύζυγος της 44χρονης πρώην αστυνομικός δεν είναι κατηγορούμενος, γιατί το μηχάνημα δεν βρέθηκε μέσα στο σπίτι τους, αλλά υπάρχουν εύλογα ερωτήματα και απορίες πως είναι δυνατόν η οικογένεια να έχει τέτοια δραστηριότητα και αυτός να μην γνώριζε τίποτα? Ποιος είναι ο προμηθευτής του μηχανήματος και ποιος μύησε την 44χρονη στο κόλπο με τα πλαστά?

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η 44χρονη απευθύνθηκε στον γνωστό ποινικολόγο Γιώργο Δούμα για να αναλάβει την υπεράσπισή της. Όμως σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του αρνήθηκε να κάνει προς το παρόν οποιαδήποτε δήλωση.

www.lamiareport.gr

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υποκριτικες που ειναι τα καθεστωτικες ειδησεις.ενταξει η κυρια ειναι παρανομη αλλα γιατι τοσο εκπληξη απο ολους οσους σωπαινουν στο μεγαλο φαγοποτι που εχει στηθει χρονια τωρα .ολοι γνωριζουμε τους παρατρεχαμενους που πλουτισαν ανεμιζοντας σημαιες και καλυπταν τ -αφεντικα-πολιτικους ,παραγοντες,στελεχοι,ολη αυτην την σαπιλα που με εχει κανει περιγελο στον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεράκι εμφιαλωμένο...πίνω.
    Αλλά εσύ, γιατί κρύβεσαι στην...Ανωνυμία σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή