Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Στα... μαλακά ο Ολυμπιακός!

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η κλήση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθεί για εκτεταμένα επεισόδια και η ποινή που προβλέπεται είναι μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο!

Ο Μ. Αντωνακάκης έχει αποφασίσει να μην ασκήσει δίωξη για ευρείας κλίμακας επεισόδια, όπως όλοι θα περίμεναν, αλλά για εκτεταμένα επεισόδια. Ο λόγος είναι ότι, από τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, δεν προκύπτει ότι η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει για όσα έγιναν στο ντέρμπι - πέραν των σχεδίων που είχαν προβλεφτεί – και πως κανείς δεν τραυματίστηκε.

Το πιθανότερο λοιπόν, είναι ότι στον Ολυμπιακό θα ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια και η ομάδα του Πειραιά θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, όπως προβλέπεται, και χρηματικό πρόστιμο για όλα όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με ενέργειες του εισαγγελέα, έφτασαν στα χέρια του τα απαραίτητα έγραφα, τα οποία αναφέρουν τα εξής:

α) Το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Καλόπουλος, περιγράφει ότι οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν μετά το τέλος του αγώνα, αλλά δεν υπέπεσε στην αντίληψή του τίποτε άλλο.
β) Η έκθεση της αστυνομίας που είναι δέκα γραμμές, αναφέρει πως εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουν και κάποιοι από αυτούς προπηλάκισαν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. 

http://www.gazzetta.gr/

3 σχόλια:

  1. Λογικο ειναι να μην πεσει βαρεια καμπανα.
    Η δουλεια εγινε με τον καλυτερο τροπο.
    Η κοινη γνωμη ασχοληθηκε περισσοτερο με το ποδοσφαιρικο αισχος και οχι με το καρφωμα του Στρος Καν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγινε ομως και η δουλεια του Μαρινογαυρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζαμπα δουλειες δεν γινοντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή