Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ Natura;;;

Έχει καταλάβει κανείς από το δήμο ότι η  οικιστική ανάπτυξη του πρώην Δήμου Μώλου σταματάει με το Natura;;; Νατούρα στα μούτρα σας !

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
Για να σωθεί η χώρα από την κριση πρέπει:  Τα φαρμακεία να ανοίγουν το Σάββατο, οι δικηγόροι να μην έχουν ελάχιστη  αμοιβή, οι μηχανικοί και οι αρχιτέκτονες να είναι τίποτε φτηνοί βαλκάνιοι, πρέπει το σπίτι σας να έχει ενεργειακό πιστοποιητικό,πρέπει να έχεις δέκα στρέμματα  για να χτίσεις σε περιοχές Νατουρα, (Για τις περιοχές μαστούρα δεν αναφέρεται τίποτε..) πρέπει οι Κινέζοι να έχουν τα λιμάνια, πρέπει να κλείσουν όλα τα καταστήματα και να υπάρχουν μόνο δέκα πολυκαταστήματα Ευρωπαϊκά σε κάθε πόλη, πρέπει η βενζίνη να πάει πέντε ευρώ και τα διόδια ένα μισθό Έλληνα εργάτη! Επίσης πρέπει να κόψετε το τσιγάρο, τα λιπαρά, τα ποτά,το σεξ, το χαμόγελο, τις περιττές ομιλίες, και τις συγκεντρώσεις άνω των τριών ατόμων! 
Αν τυχόν είσαι στενοχωρημένος και πας να αγοράσεις καμιά σοκολάτα, ή πας να πιεις κανένα καφέ, θα το μαθαίνει το κράτος και θα σου μπουκάρει το ΣΔΟΕ! Σοκολάτα θες πουλάκι μου; Τρώμε και σοκολάτα; Πόθεν έσχες;  200 Ευρώ πρόστιμο και 100 για τον καφέ! Βέβαια ένας βέρος Έλληνας πατριώτης ξέρετε τι θα απαντούσε σε όλα αυτά;  Με την Ελληνική παροιμία:  "Σας φταίνε οι τρίχες που είναι στραβιά η .. λιλη"!  Ε, μα, τέλος πάντων!  Λες και δεν βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας; Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Προστασία των περιοχών Νατούρα  θέλουν; Βρε ξεκινήστε από τα σκουπίδια πρώτα, που εκτός από τις πόλεις, έχουν γεμίσει κάθε ποταμάκι και κάθε ρεματιά και κάθε θάλασσα, είτε λέγεται Νατουρα είτε λέγεται Κακοσαλεσι!  
 Μαζέψατε τα εργοστάσια  να μην ρυπαίνουν τα ποτάμια και τις λίμνες. Όταν καθαρίσετε τη χώρα από τα σκουπίδια και τα απόβλητα  και τις ανεξέλεγκτες χωματερές , που είναι και οι ίδιοι οι εθνικοί δρόμοι, μπορούμε να συζητήσουμε  για περιοχές Νατουρα!  Αφού έχετε ελέγξει πρώτα πόσοι δικοί σας  της Βουλής έχουν βίλλες και πισίνες και τα … τα κέρατα του Πατριάρχη πάνω στα κύματα και μέσα στα πευκοδάση! Ξεκινήστε  από τις μούρες σας κοιτώντας  στον καθρέφτη πρώτα, αν είναι τόσο καθαρές, για να βγουν να μας επιβάλλουν καθαρότητα του περιβάλλοντος σε όλους εμάς τους Απάτσι…  Ενεργειακό πιστοποιητικό για τα κτίρια θέλετε;  Όμως πχ από την άλλη έχετε καταργήσει τη βάση του10 στις ανώτερες σχολές, για να γεμίζουν κάθε χρόνο τα παιδιά μας ανά την Ελλάδα όλες τις παράγκες  πανάκριβα, για να μην  στενοχωρηθούν οι ψηφοφόροι σας!  
 Και να σας το πω  και με άλλο τρόπο;  Συνειδητοποιημένος πολίτης, οικολόγος και προστάτης του περιβάλλοντος δεν γίνεσαι με 700 ευρώ το μήνα! Πολύ θα θέλαμε να έχουμε όλοι ένα σπίτι μονωμένο, με διπλά τζάμια, και θέρμανση από γεωθερμία, βιοκληματικό σχεδιασμό, και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, και ανακύκλωση νερού, και ένα σωρό αλλα τέτοια έξυπνα τεχνολογικά καλούδια! Όπως θα θέλαμε πολύ να τρώμε και βιολογικές ντομάτες με 7 ευρώ το κιλό! Αλλά δυστυχώς  στην παράγκα που ζούμε  πρέπει να πάμε να κόψουμε ξύλα για να ανάψουμε τη σόμπα! Και για προσάναμμα  να βάλουμε κάτι πλαστικά χαρτιά από τις φτηνές σαβούρες που φάγαμε από το σουπερμάρκετ!  Καταλάβατε  βολεμένοι καρεκλοκένταυροι οικολόγοι μου; 

http://saktsak.blogspot.com/2011/01/blog-post_9568.html

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου