Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Επαγγελματίας ο Βασίλης Μπάρκας

Ακόμα ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής απο τα φυτώρια του Ατρομήτου ανταμείφθηκε με επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο λόγος για τον 19χρονο ''πορτιέρο'' Βασίλη Μπάρκα.
Ο νεαρός τερματοφύλακας ο οποίος είναι διεθνής και με την Εθνική Νέων, υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών υπέγραψε σήμερα ο 19χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Μπάρκας. Γέννημα θρέμμα του Περιστερίου αλλά και της ομάδας μας ο Βασίλης Μπάρκας ανήκει στη next generation γενιά των ταλαντούχων Ελλήνων τερματοφυλάκων.
Ο γεννηθείς στις 30 Μάιου του 1994, γκολκίπερ έκανε τα πρώτα του βήματα σε ηλικία 12 ετών από τις Ακαδημίες του Ατρόμητου και ανέβηκε ιεραρχικά όλες τις βαθμίδες φθάνοντας σήμερα κι επίσημα στην επαγγελματική ομάδα.
Τα δύο τελευταία χρόνια μετέχει ανελλιπώς στις προπονήσεις της «πρώτης» ομάδας ενώ αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια των Νέων του Ατρόμητου . Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Νέων» .
Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Βασίλης Μπάρκας τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Σήμερα είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου γιατί γίνεται το όνειρό μου πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό και όλη την «οικογένεια του Ατρόμητου που την νιώθω δική μου οικογένεια για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου αλλά και τους προπονητές που δούλεψα και δουλεύω μαζί τους. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω. Επόμενος στόχος μου είναι να αγωνιστώ και να καθιερωθώ κάτω από τα δοκάρια του Ατρόμητου».
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου