Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Βίλλα Ανωμαλία !

Γράφει ο συνεργάτης μας Θόδωρος  Γαλανοπουλος
Καλά το ότι όλες οι κυβερνήσεις θέλουν ένα θεματάκι με κακούς και μπιστόλια και φασαρίες και λίγες καρπαζιές, για να ασχολείται ο λαός, είναι πασίγνωστο το έχουμε μάθει πλέον όλοι! Κάπως πρέπει να μην ασχολείται με την άδεια τσέπη του, με τη άγρια φορολογία, με την τεράστια ανεργία!   
Αυτό το διάστημα χιόνια δεν έχει για να  παίζουν τα κανάλια, κανένας παιδεραστής δεν φάνηκε, οι καλλιτέχνες πού λεφτά; για να χωρίζουν και να διαφημίζουν το προϊόν τους! Οπότε μια βίλλα Αμαλία ήταν ένα καλούτσικο θέμα  για να ασχολείται ο λαουτζίκος!   
Πόσο όμως; 3-4  μέρες!  Έλα όμως που το Συριζα βγηκε και θέλει να καλύψει την κατάληψη;  Ένας  Συριζαίος μάς λεει ότι έχει και αυτός μάσκα στο σπίτι του, άλλος μας λέει ότι είναι αναρχικός, και γενικά  θέλουν να υποστηρίξουν με κάθε τρόπο τους καταληψίες  τώρα που δεν είναι κυβέρνηση, για να εισπράττουν κομματική ώθηση  από παντού!  Από αριστερά, άκρα αριστερά, ανένταχτους και αναρχικούς, περιπτεράδες και κουλουρτζήδες, και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις!   
 Όταν θα έρθουν δε στην εξουσία, γιατί στην Ελλάδα όλα τα θαύματα γίνονται, και αφού θα έχουν καταργήσει τα  ΜΑΤ (όπως λένε) και θα έχουν αφοπλίσει την αστυνομία, όλες αυτές οι  ειδικές δυνάμεις θα τους χρειαστούν!  Αντί για  τα ΜΑΤ, τη δημόσια τάξη στις πόλεις  σαν τη Αθήνα θα αναλάβουν τα Κ.ΠΕ.Μ!  Κουκουλοφόροι, Πετροβολιστές , Μολοτοφίστες!   
Παρκάρισες παράνομα το αυτοκίνητο σου;  πάρε μια μολότοφ στο όχημα και αποχαιρέτα το! Έχεις σκουπίδια έξω από το μαγαζί σου; πάρε μια πέτρα στη βιτρινα! Ε; η επανάσταση πρέπει να κάνει και πράξη τα συνθήματα ! "Βία στη βία και τώρα που είμαστε εξουσία  !"   Επίσης το ρόλο της χωροφυλακής και της αγροφυλακής θα μπορούν να τον αναλάβουν άνετα τα γύφτικα περιπολικά που περιπολούν μέρα νύχτα σε όλη την επικράτεια ! Αν δεν φτάνουν δε,θα ενισχύονται και από παράνομα Βουλγάρικα τζιπ!  Το ρόλο του Λιμενικού σώματος,  με τη σειρά τους, θα αναλάβουν τα λαθρεμπορικά σκάφη με ισχυρές δυνάμεις από  Σομαλους, Αφγανούς και Νιγηριανούς!

 Αγαπητοί μου του Συριζα, αυτά τα έκανε και το Πασοκ, αλλά όλες οι παρωδίες μόνο οι πρωτότυπες  μπορεί να ευδοκιμήσουν για τέσσερα -πέντε χρόνια!   Σχέσεις με τους Άραβες  αλλά προμήθεια όπλων από τις ΗΠΑ!  Αγάπες με τους Κούρδους αλλά ο Οτσαλαν στην Τουρκία! Τρίτος δρόμος στο σοσιαλισμό, αλλά μίζες στη τσέπη από την κατασκευή του κανονικού δρόμου!  Τώρα αν αντέξουν όλοι αυτοί οι πρωην ψηφοφόροι του Πασοκ, που συνωστίζονται σήμερα στο Συριζα, να τους φορέσουν κουκούλα  τα φρικιά των Εξαρχείων.., είναι ένα ζήτημα!  Αντέχετε σύντροφοι το καπέλωμα και το κουκούλωμα;  
 kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου