Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Επιστρέφουν και τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Δύο βουλευτές παραιτούνται από τις αμοιβές των επιτροπών

Επιστολές, με τις οποίες δηλώνουν ότι παραιτούνται από τις αμοιβές Επιτροπών της Βουλής και επιπλέον επιστρέφουν τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα, απέστειλαν στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο οι βουλευτές Κυριάκος Μητσοτάκης (ΝΔ) και Χαρά Κεφαλίδου (ΠΑΣΟΚ).
Η βουλευτής Δράμας του ΠΑΣΟΚ Χαρά Κεφαλίδου στην επιστολή της αναφέρει ότι επιστρέφει το βουλευτικό της αυτοκίνητο και παράλληλα ζητά να κατατίθενται στο Λογαριασμό Αλληλεγγύης του Κοινοβουλίου τα χρήματα από τις συμμετοχές της στις Επιτροπές.
Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης στην επιστολή του δηλώνει ότι παραιτείται από την αμοιβή για τη συμμετοχή του στις Διαρκείς και Ειδικές Επιτροπές της Βουλής και παράλληλα επιστρέφει το βουλευτικό του αυτοκίνητο, ενώ δεν θα αξιώσει να προμηθευτεί καινούργιο.


Ο βουλευτής Β' Αθηνών της ΝΔ επικρίνει το γεγονός ότι ελάχιστοι, όπως λέει, συνάδελφοι του ανταποκρίθηκαν στην πρώτη επιστολή του, πριν ένα μήνα, ώστε να σταλεί ξεκάθαρο θετικό μήνυμα στην κοινωνία, ενώ τονίζει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται, ώστε οι προτάσεις του να μπουν στην ατζέντα του δημόσιου διαλόγου.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

 http://sotiras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου