Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Τόλμησε… να επικρίνει τον Πάγκαλο και προσήχθη στο Α.Τ


Τόλμησε… να επικρίνει τον Πάγκαλο και προσήχθη στο Α.Τ


Εικόνες που θυμίζουν άλλες εποχές έρχονται στο μυαλό μας από την καταγγελία που έκανε ένας απλός πολίτης για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος».

«Τώρα θα νιώσεις τη βία του Κράτους. Να συλληφθεί ο κύριος»

Ο πολίτης καταγγέλλει την απίστευτη εμπειρία που έζησε πριν από λίγο καιρό σε κεντρικό οδό της Αθήνας. Ενώ οδηγούσε, πρόσεξε...
ένα όχημα με συνοδεία μηχανών. Αφού πλησίασε το αυτοκίνητο σε απόσταση αναπνοής και αντίκρισε τον Θεόδωρο Πάγκαλο να κάθεται αναπαυτικά, κούνησε το κεφάλι του απαξιωτικά και αποχώρησε. 

Μέσα σε λίγα λεπτά το όχημα που μετέφερε τον Θεόδωρο Πάγκαλο πλησίασε τον μοτοσικλετιστή και ακολούθησε λογομαχία. Ο πολιτικός, ο οποίος εκλέγεται από τον ελληνικό λαό, αντιμετώπισε τον απλό πολίτη, που τόλμησε να εκφράσει το σχόλιο του, ως υποδεέστερο ον που θα πρέπει να μάθει να μην τα βάζει με τους «ανωτέρους» και μάλιστα- σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα- τον εξύβρισε. Στη συνέχεια, άνδρες της ασφαλείας του αντιπροέδρου, τον προσέγγισαν και του έδειξαν το δρόμο προς το αστυνομικό τμήμα.

Ο καταγγέλλων μας αναφέρει τη χαρακτηριστική φράση του κ. Πάγκαλου: «Τώρα θα νιώσεις τη βία του Κράτους. Να συλληφθεί ο κύριος».

Δείτε το video


Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2011/03/blog-post_3653.html#ixzz1FikHUa8T

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου