Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Κωνσταντίνα Αντερριώτη: Προοδευτικές και καινοτόμες ιδέες με συμμετοχή του πολίτη

Για  τις προοδευτικές και καινοτόμες ιδέες που έχει ανάγκη η χώρα και η Φθιώτιδα μίλησε η υποψήφια του Κινήματος Αλλαγής, κυρία Κωνσταντίνα Αντερριώτη, την Παρασκευή 25/1 στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Ραδιοφώνου Λαμία fm1 96,2 και στο δημοσιογράφο κ. Απόστολο Έλληνα, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η Κωνσταντίνα Αντερριώτη είναι μέλος στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής και συντονίστρια του Εργαστηρίου Επιμόρφωσης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά για την ανάγκη ενεργοποίησης και συμμετοχής των πολιτών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα πρέπει να χρησιμοποιούμε περισσότερο το πρώτο πληθυντικό πρόσωπο και να αποφεύγουμε το τρίτο ενικό που μεταθέτει την ευθύνη σε κάποιον άλλον»
Τόνισε την ανάγκη να επιστρέψουν οι νέοι επιστήμονες που έχουν αναζητήσει εργασία στο εξωτερικό λέγοντας ότι θα πρέπει να έχουν  το δικαίωμα της επιλογής στην απόφαση που θα οδηγηθούν και να μην αποτελεί πράξη ανάγκης, αφού σχεδόν 500 χιλιάδες νέοι επιστήμονες έχουν εγκαταλείψει τη χώρα μας και κάποιοι σίγουρα δεν επιθυμούν να επιστρέψουν, αν όμως δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα προσφέρουν προοπτική και ανάπτυξη τότε αρκετοί νέοι θα έχουν την επιλογή της επιστροφής.

Επίσης η υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας. αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νομού και για το λόγο αυτό χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, που θα πηγάζει από τον ίδιο τον πολίτη, αφού κανείς άλλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα καλύτερα  από εκείνον που τα βιώνει, και κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν σε ουσιαστικό διάλογο και δράσεις του Κινήματος Αλλαγής καθώς  και στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 24 Φεβρουαρίου 2019 στα Καμμένα Βούρλα.
Η κυρία Αντερριώτη αναφέρθηκε στις δύσκολες και απρόβλεπτες συνθήκες που έζησε η χώρα μας το 2010 και τον ρόλο που έπαιξαν τότε η Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ και τις συνθήκες έκτακτης ανάγκης που κλήθηκε το ΠΑΣΟΚ να αντιμετωπίσει.
Τέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, όπως η Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση και η Διαύγεια.

www.trustpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου