Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Απατεώνες απέσπασαν 7,5 χιλιάδες ευρώ από ηλικιωμένη!!!

Απίστευτα πράγματα στο Μώλο!!! Απατεώνες απέσπασαν 7,5 χιλιάδες ευρώ από ηλικιωμένη!!! 

 Όλα έγιναν το πρωί της Πέμπτης όταν χτύπησε το κουδούνι στο σπίτι της ηλικιωμένης και όταν άνοιξε είδε έναν άνδρα ο οποίος υποστήριζε ότι ο γιος της είχε τρακάρει με το αυτοκίνητο και χρειαζόταν άμεσα 7,5 χιλιάδες ευρώ.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μετά το πρώτο σοκ δεν πίστεψε τον άγνωστο άντρα, ο οποίος ωστόσο ήταν διατεθειμένος να κάνει τα πάντα ώστε να πείσει το θύμα. Πήρε λοιπόν τηλέφωνο τάχα στο γιο της γυναίκας προκειμένου η ίδια να πειστεί και να δώσει το ποσό. "Μάνα δώσε γρήγορα τα λεφτά" ακούστηκε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και η μάνα δεν έκατσε και πολύ να περιεργαστεί αν όντως ήταν η φωνή του παιδιού της... Πήγε λοιπόν αμέσως στην τράπεζα να βγάλει λεφτά και στη συνέχεια συναντήθηκαν στη γέφυρα, σε κεντρικότατο δρόμο του Μώλου, για να τα δώσει στον "φίλο" του παιδιού της, ο οποίος και όταν τα πήρε εξαφανίστηκε.

Όταν η ηλικιωμένη επικοινώνησε με το παιδί της και κατάλαβε το λάθος της ήταν ήδη αργά. Η αστυνομία αναζητά δύο άντρες (για τον έναν μάλιστα υπάρχει ακριβής περιγραφή). Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που τα τελευταία χρόνια έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στο νομό Φθιώτιδας

 http://molostimes.blogspot.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου