Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανών σε πανηγύρι στο Καινούριο

Το κέφι έφερε ένταση, ξυλοδαρμό, σπασμένα μπουκάλια, ακόμη και όπλο όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να βγάλουν οι δράστες.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο Καινούργιο του δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου το βράδυ της Παρασκευής.
Στο μαγαζί τραγουδούσε ο Χάρης Κωστόπουλος.
Τα ξημερώματα και ενώ το κέφι είχε ανέβει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiastar.gr, μία παρέα Αλβανών άρχισε να σπάει μπουκάλια.
Κάποιοι από τους θαμώνες τους ζήτησαν τον λόγο και τα αίματα άναψαν. Έλληνες και Αλβανοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους , οι Αλβανοί απειλούσαν με σπασμένα μπουκάλια, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες πως κάποιος από αυτούς προσπάθησε να τραβήξει όπλο, αλλά έπεσαν πάνω του οι θαμώνες και τον σταμάτησαν.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε αμέσως η αστυνομία. Αστυνομικοί από το Α.Τ. Καμένων Βούρλων και της ΟΠΚΕ που περιπολούσαν στην περιοχή, έσπευσαν αμέσως εκεί. Στην θέα των αστυνομικών οι αλλοδαποί εξαφανίστηκαν. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.
Οι κάτοικοι πάντως καταγγέλλουν πως χθες Κυριακή είδαν τους δράστες να περπατούν ανενόχλητοι στο Καινούριο.
Οι ίδιοι κάτοικοι που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στην δικαιοσύνη εναντίον των δραστών που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς την αστυνομία με της δράση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου