Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΑΡΘΡΟ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

Γεννήθηκα στην Αταλάντη Φθιώτιδος και είμαι μέλος αγροτικής οικογένειας. Έζησα και μεγάλωσα στην Λοκρίδα γνωρίζοντας την αγωνία, τον κόπο και τον μόχθο του κάθε αγρότη ως εργαζόμενη κοντά στους γονείς μου. Στην  συνέχεια δραστηριοποιήθηκα στο χώρο του εμπορίου έχοντας δικό μου  κατάστημα στην περιοχή Δήμου Μώλου και Αγίου Κωνσταντίνου. Κατόπιν  εργάστηκα στον Ιδιωτικό τομέα στην περιοχή Καμένων  Βούρλων. Σήμερα είμαι υπεύθυνη καταστήματος εστίασης. Είμαι μητέρα δυο αγοριών 13 και 16 ετών, Είμαι μια από εσάς, ένας άνθρωπος της καθημερινότητας.
H υποψηφιότητά μου έχει ως μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Την φιλοδοξία μου να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για την Φθιώτιδα και τους συμπολίτες μου με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, με καρδιά και ψυχή. Όλοι μαζί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να αποκαταστήσουμε την πληγωμένη υπερηφάνεια του Ελληνικού Λαού. Όλοι μαζί για να αποκτήσει η Ελλάδα την χαμένη Εθνική της κυριαρχία, Όλοι μαζί για να θέσουμε τέρμα στον δικομματισμό. Ήρθε λοιπόν η ώρα να παραδώσουν οι εκπρόσωποι του παλαιοκομματισμού τις καρέκλες τους και να παραμείνουν οι μέχρι τώρα διαχειριστές της εξουσίας στο περιθώριο της πολιτικής.
Όλοι μαζί με τον πρόεδρο μας Πάνο ΚΑΜΜΕΝΟ, τον  εγγυητή της σταθερής πολιτικής άποψης για να κατοχυρωθούν όλοι οι Έλληνες με αλληλεγγύη,   ισονομία, ισότητα, δικαιοσύνη και αξιοκρατία.

Mε αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ Γιαννούλα
Υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας

2 σχόλια: