Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Έξω από την ΔΕΗ οι κάτοικοι της Ν.Μαγνησίας γιατί έκοψαν το ρεύμα σε άνεργη μάνα που δεν είχε να πληρώσει το χαράτσι

Χωρίς ρεύμα άφησε η ΔΕΗ μια άνεργη μάνα δύο παιδιών που διαμένει στην συνοικία της Ν.Μαγνησίας επειδή δεν είχε να πληρώσει το χαράτσι. Ο διακόπτης κατέβηκε χθές προκαλώντας την αγανάκτηση των κατοίκων ολόκληρης της συνοικίας για το σκληρό πρόσωπο της ΔΕΗ.

Το πρωί με την στήριξη και του ΠΑΜΕ Φθιώτιδας συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ και μετά από έντονες διαπραγματεύσεις πέτυχαν την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι της άτυχης μάνας που τα φέρνει βόλτα με μεγάλη δυσκολία.
Την πρωτοβουλία για την κινητοποίηση είχε η λαική επιτροπή Ν.Μαγνησίας και σύμφωνα με τον κ.Στέλιο Ζαχαρόπουλο η σημερινή κινητοποίηση αποτελεί τρανή απόδειδη πως οι γειτονιές αν οργανωθούν οι πολίτες μπορούν να αντισταθούν στις αντιλαικές πολιτικές και τα χαράτσια.
http://www.lamiastar.gr

1 σχόλιο:

  1. ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ή ΕΣΤΩ ΚΕΡΙΆ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ...ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗ ΦΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ- ΜΙΚΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΣΑ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή