Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Άγριο ξύλο σε σχολική εκδρομή στη Λαμία

- Κραυγή αγωνίας από τους γονείς <<Αν δε γίνει κάτι, θα έχουμε " Άλεξ" και στη Λαμία>>
- Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η σχολική βια
- Στο νοσοκομείο τραυματισμένος μαθητής γυμνασίου


Άγριο ξύλο έπεσε χθες σε σχολική εκδρομή στη Λαμία. Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά του 1ου και 4ου Γυμνασίου πήγαν εκδρομή στο γήπεδο.
Μαθητές του 4ου Γυμνασίου, γνωστοί στη σχολική κοινότητα και όχι μόνο για την παραβατική τους συμπεριφορά, με προκλητικό τρόπο επιτέθηκαν σε μαθητές του 1ου Γυμνασίου.
Ο άγριος καβγάς έγινε σε δύο φάσεις και όπως περιέγραψε γονιός στο LamiaReport, 15-20 μαθητές με επικεφαλής έναν Βούλγαρο, έναν Αλβανό και έναν Έλληνα χτύπησαν μια παρέα 5 παιδιών από το 1ο γυμνάσιο, που καθόντουσαν στις κερκίδες, ενώ λίγο πριν η ίδια συμμορία είχε χτυπήσει και άλλο παιδί.
Η αγριότητα της επίθεσης ήταν τέτοια, που ο ένας από τους 5 μαθητές, δέχθηκε κλωτσιές, μπουνιές και του χτυπούσαν το κεφάλι στα καθίσματα της κερκίδας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Ο Σύλλογος γονέων επισκέφθηκε σήμερα και τους δυο γυμνασιάρχες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς θα πάνε και στον Εισαγγελέα για να καταθέσουν μηνύσεις.
Πάρα πολλοί γονείς τηλεφώνησαν στο LR εκφράζοντας την αγανάκτησή τους αλλά και την αγωνία τους για την επόμενη μέρα. <<Απειλούν τα παιδιά μας μέσα από το facebook γράφοντας ότι θα τα περιμένουν να τα δείρουν έξω από το σχολείο, ή στην πλατεία έξω από το φροντιστήριο. Για πρώτη φορά ο γιος μου μου ζήτησε σε αυτή την ηλικία να τον πηγαίνουμε και να τον παίρνουμε από το σχολείο. Έχουν τρομοκρατήσει τα παιδιά και κανείς δεν κάνει τίποτα>>
Μητέρα μαθητή είπε: <<Αν δε γίνει κάτι άμεσα θα έχουμε "Αλεξ" και στη Λαμία. Μην σας ακούγεται σαν υπερβολή, είμαστε πολύ κοντά σε αυτό>>

Άλλοι μαθητές καταγγέλλουν ότι τα συγκεκριμένα παιδιά της "συμμορίας" γενικώς προσπαθώντας να κάνουν επίδειξη δύναμης, προκαλούν και επιτίθενται αναίτια σε άλλα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LR τα ίδια αυτά παιδιά της συμμορίας τρομοκρατούν, χτυπούν και ληστεύουν συνομήλικα ή μικρότερα παιδιά στην πλατεία Διάκου.

Το μεσημέρι έξω από το 4ο Γυμνάσιο υπήρχε διακριτική παρουσία της αστυνομίας για την αποφυγή επεισοδίων.
http://www.lamiareport.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου