Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

Χριστούγεννα στο rodon music cafe

Πού θα Χο-Χο-Χορέψουμε; Στο rodon...
Φροντίζουμε για τα βασικά (μουσική, ποτό) και αφήνουμε σε εσάς τα εύκολα (χορός, διασκέδαση) .

Διαβάστε περισσότερα »

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΤΕΡΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 100Ε ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΡΠΕΤΑ
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ
1 ΕΥΡΩ Ο ΛΑΧΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα »

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Αγροτικά Νέα από τη Φθιώτιδα: Ακόµα στον «πάγο» τα βιολογικά

Αγροτικά Νέα από τη Φθιώτιδα: Ακόµα στον «πάγο» τα βιολογικά:

Με εξαιρετικά αργό ρυθµό και χωρίς να διαφαίνεται διάθεση να ξεκαθαρίσουν τα πράγµατα προχωρούν οι πληρωµές (µάλλον απληρωσιές) στα βιολο...
Διαβάστε περισσότερα »

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ Αγιου Σεραφείμ: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΣΚΑΡΦΕΙΑ 7-0

Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ Αγιου Σεραφείμ: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΣΚΑΡΦΕΙΑ 7-0:

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΣΚΑΡΦΕΙΑ 7-0 Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο: Τραγάνα - Γ.Σ. Παρνασσός 3-0 Άγ.Σεραφείμ - Σκάρφεια 7-0 Πανζ...

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα »

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Αγροτικά Νέα από τη Φθιώτιδα: Ο χάρτης των πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ μέχρι το τέλος τ...

Αγροτικά Νέα από τη Φθιώτιδα: Ο χάρτης των πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ μέχρι το τέλος τ...:

Μικρό καλάθι κρατάει με τις επόμενες πληρωμές των ενισχύσεων προς τους αγρότες η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να...
Διαβάστε περισσότερα »

Με τη διπλοθεσία στην ΕΡΤ ο αγώνας τώρα δικαιώνεται

Η δημοκρατία του χιλιάρικου και η διπλοθεσία στην ΕΡΤ από την κυβέρνηση «πρώτη φορά αριστερά». Ερχονται και προσλήψεις… παρά τον στρατό των 2.000;

Η αμαρτωλή ιστορία της ΕΡΤ, για να χρησιμοποιήσουμε ένα από τα “απόλυτα” και διαχρονικά δημοσιογραφικά κλισέ, είναι η επιτομή του φαύλου κύκλου του πελατειακού κράτους στη χώρα μας. Το κόμμα που κυβερνά βρίσκει στο πρόσωπο της ΕΡΤ τη μόνιμη “θεραπαινίδα” του. Ρουσφέτια, διαπλοκή, χειραγώγηση της πληροφόρησης, «ημέτεροι» στην πρωτοκαθεδρία. Και κερασάκι στην τούρτα, ένα ανεκδιήγητο πάρτι σπατάλης και “κουβαδιάσματος” του δημοσίου χρήματος.
Η «δημοκρατία του χιλιάρικου»
Αυτά ως πρόλογο. Πάμε στο σήμερα, ένα σήμερα ευτελές και τρισάθλιο, όσο και το παρελθόν. Η κυβέρνηση-”πρώτη φορά αριστερά” ξανάνοιξε την ΕΡΤ και πολύ καλά έκανε, ακυρώνοντας έτσι το ρεσιτάλ αυταρχισμού και ηλιθιότητας που είχε διαπράξει η κυβέρνηση Σαμαρά με το αποτρόπαιο “μαύρο”.
Αλλά πώς την άνοιξε; Με τον πιο εσφαλμένο τρόπο. Όλοι πίσω. Χωρίς καμία αξιολόγηση. Και αυτοί που άξιζαν κι αυτοί που δεν άξιζαν. Χωρίς κανένα σχέδιο εξορθολογισμού ενός δημόσιου οργανισμού που και πριν από το “μαύρο” υπέφερε από αθεράπευτες παθογένειες. Περισσότεροι από 2000 εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί γύρισαν πίσω και ο “αγώνας τώρα δικαιώνεται”.
Αποτέλεσμα; Η “δημοκρατία του χιλιάρικου”. Για μεγάλο διάστημα οι εργαζόμενοι πληρώνονται με το…κεφάλι : 1000 ευρώ τον μήνα ο καθένας και βλέπουμε…Χωρίς αξιολόγηση και πάλι, χωρίς οργανωτική δομή, χωρίς συγκεκριμένο “καθηκοντολόγιο”. Χωρίς μέλλον.
Ένας δημοσιογραφικός στρατός με περισσότερους από 1000 εργαζόμενους εκ των οποίων ένας υπερπλεονάζων αριθμός έγιναν αρχισυντάκτες, προϊστάμενοι και διευθυντές.Τα κριτήρια έχουν ανυπόφορο και βαρύ “άρωμα” κομματισμού και αναξιοκρατίας. “Eκπομπάρχες”- κουτσοί, στραβοί, οδεύουν προς την πολύπαθη Αγία Παρασκευή και όχι (δυστυχώς) στον άγιο Παντελεήμονα.
Το προνόμιο της «διπλοθεσίας»
Αφού λοιπόν τους βόλεψαν τους επαναπροσληφθέντες (έστω με το χιλιάρικο) τους … έχασαν! Κάποιοι φιλότιμοι που σέβονται το δημόσιο χρήμα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Οι άλλοι, οι πολλοί “εξαφανιζόλ”. Πριν από λίγες μέρες ανώτερο στέλεχος της διοίκησης της ΕΡΤ, αφού βαρέθηκε να περιπλανιέται μόνος στους έρημους διαδρόμους, σκέφτηκε μια λύση. Να επιβληθεί “κάρτα” για την είσοδο και την έξοδο των δημοσιογράφων από το χώρο δουλειάς τους. Η πρόταση ετέθη στη συζήτηση με δημοσιογράφους της ΕΡΤ. Απερρίφθη μετά πολλών επαίνων.
Τι κάνει λοιπόν μια διοίκηση για να αντιμετωπίσει το φαινόμενο των “αόρατων εργαζομένων” και των αναγκαστικών ελλείψεων που υπάρχουν, προκειμένου να παραχθεί ένα έστω στοιχειώδες δημοσιογραφικό έργο;
Επιβάλλει τη “διπλοθεσία”! Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που υπερβαίνουν τους 1000, που δεν εμφανίζονται στη δουλειά τους, που δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού προγράμματος, επιδοτούνται με το “προνόμιο της διπλοθεσίας”. Έτσι σαν ένα κίνητρο για να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στην Αγία Παρασκευή. Ούτε καν αυτοί που πήγαιναν από φιλότιμο.
Δέστε πόσο απλό είναι. Ως δια μαγείας και παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά ότι οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ θα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης με τον νόμο για τα ΜΜΕ, η διάταξη που επιτρέπει την παράλληλη εργασία για το “Αθηναϊκό Πρακτορείο” και τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης “συμπαρέσυρε και την ΕΡΤ: «Για ειδικές περιπτώσεις και μετά από άδεια του διοικητικού συμβουλίου» είναι η απάντηση της κυβέρνησης . Όλοι όμως γνωρίζουν ότι η έγκριση παράλληλης απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα θα γίνει όπως και στο παρελθόν: με μαζικό τρόπο. Πάλι “όλα τα λεφτά, όλα τα κιλά”. Όλα αυτά συμβαίνουν την εποχή που οι μισοί δημοσιογράφοι αυτού του τόπου είναι άνεργοι.
Ερχονται νέες προσλήψεις
Πάμε στοίχημα ότι το επόμενο αίτημα της ΕΡΤ θα είναι οι προσλήψεις με σύμβαση χρόνου; Πάμε από την αρχή. Διόρισαν μαζικά πάνω από 2000 εργαζόμενους, οι περισσότεροι «υπολειτουργούν”. Τους κάνουν και το χατήρι της διπλοθεσίας. Άρα θα υπολειτουργούν ακόμη περισσότερο. Όμως κάποιοι πρέπει να δουλεύουν. Συνεπώς «χρειαζόμαστε προσλήψεις συμβασιούχων».
Για γέλια αλλά κυρίως για κλάματα. Γιατί την ίδια στιγμή περικόπτονται ακόμη και οι χαμηλές συντάξεις για να βρεθούν χρήματα για το αδηφάγο δημόσιο τομέα, τμήμα του οποίου είναι και η κρατική ΕΡΤ. Οσο δε στον ιδιωτικό τομέα το δικαίωμα στην διπλοθεσία είναι αδιανόητο καθώς σπανίζει ακόμη και το «προνόμιο» της μονοθεσίας. Το “δεν ντρεπόμαστε λίγο”, μάλλον φαντάζει όχι πολύ λίγο αλλά ελάχιστο.
Θέλετε και λίγα ακόμη “τιπς” της οπερέτας που παίζεται στην Αγία Παρασκευή; Η ΕΡΤ ζήτησε πρόσθετα 25 εκατομμύρια ευρώ για να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες της πέρα από τα 75 εκατομμύρια ευρώ που έχει λαμβάνειν από το “ανταποδοτικό τέλος” που πληρώνουμε όλοι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. «Λεφτά υπάρχουν» που έλεγε και ο «αείμνηστος».
Άλλο ένα “τιπ”.Θυμάστε τις αρχικές εξαγγελίες για ολοσχερή κατάργηση των λεγόμενων “μικτών παραγωγών” που κατά τους εξαγγέλοντες αποτελούσαν διαχρονικά ένα από τα πολλά “θερμοκήπια σκανδάλων” στην ΕΡΤ; Ξεχάστε τα. Με απόφαση της Διοίκησης της ΕΡΤ που συμπεριελήφθη μάλιστα στον Νέο Κανονισμό Παραγωγής και Προμήθειας Προγράμματος προβλέπονται οι “μεικτές συμπαραγωγές”. Μάλιστα προβλέπονται τέσσερις κατηγορίες: η εσωτερική, η ανάθεση σε εξωτερικό συντελεστή, η μεικτή και η συμμετοχή σε παραγωγή τρίτων.
Θέλετε κι άλλο; Με προϋπολογισμό 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο η ΕΡΤ αναζητά εξωτερικές εταιρείες συνεργείων τηλεοπτικής κάλυψης. Είπαμε ούτε οι 2000 εργαζόμενοι επαρκούν.
Ο κατάλογος της ασυδοσίας και της σπατάλης είναι ατελείωτος. Το παλιό “τέρας” της κρατικοδίαιτης ΕΡΤ των “ημετέρων” και των “δικών μας παιδιών” επανέρχεται σε όλο το τρισάθλιο μεγαλείο της. Το μόνο παρήγορο είναι ότι η κοινή γνώμη τους έχει πάρει χαμπάρι και γι αυτό τους γυρίζει την πλάτη.
Στις μετρήσεις του προηγούμενου μήνα η ΕΡΤ κατέγραψε θεαματικότητες 5,4% στο σύνολο του κοινού και 2,8% στα λεγόμενα “εμπορικά κοινά”. Η απαξίωση έχει κι αυτή την τιμή της.

πηγή thetoc.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

.: Αλέξη να εύχεσαι να μην έχεις κακό τέλος!

.: Αλέξη να εύχεσαι να μην έχεις κακό τέλος!:

Ανοιχτή επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα Αλέξη, δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί με εξαπάτησες, γιατί μου είπες ψέματα. Είχες την ευκαιρία ...
Διαβάστε περισσότερα »

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Αγροτικά Νέα από τη Φθιώτιδα: Πως θα υπολογίσω το υπόλοιπο από τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μου...

Αγροτικά Νέα από τη Φθιώτιδα: Πως θα υπολογίσω το υπόλοιπο από τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μου...:

Για να υπολογίσει κάποιος παραγωγός τα χρήματα που θα πάρει από τα δικαιώματα μέχρι τον Απρίλιο πρέπει να διαιρέσει το πόσο που πληρώθηκε...
Διαβάστε περισσότερα »

Αγροτικά Νέα από τη Φθιώτιδα: Ούτε στην Ουγκάντα τέτοια κατάσταση!

Αγροτικά Νέα από τη Φθιώτιδα: Ούτε στην Ουγκάντα τέτοια κατάσταση!:

∆εν ξέρουν πλέον αν πρέπει να κλάψουν ή να γελάσουν οι αγρότες, µε το ζήτηµα της πίστωσης των χρηµάτων της ενιαίας ενίσχυσης! Το σίγουρο ...
Διαβάστε περισσότερα »

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ Αγιου Σεραφείμ: ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ & Κ...

Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ Αγιου Σεραφείμ: ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ & Κ...

 : ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-2 ΚΟΜΝΗΝΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-6 1ος ΟΜΙΛΟΣ (9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟΣ 2-0 ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΚΟΜΝΗ...

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα »

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Ανοιχτή επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα

Αλέξη,
Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί με εξαπάτησες, γιατί μου είπες ψέματα. Είχες την ευκαιρία να είσαι ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, αλλά προτίμησες και εσύ να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα. Προτίμησες δηλαδή να γίνεις μαριονέτα και πιόνι των αφεντικών σου, αντί να μπεις ασπίδα στην πατρίδα. Ναι, ξέρω, για σένα πατρίδα δεν υπάρχει. Ούτε σύνορα, ούτε έθνος, ούτε τίποτε. Και γι’αυτό σε θεωρώ μεγαλύτερο πολιτικό ξεφτίλα από τους προηγούμενος. Γιατί μέχρι να εκλεγείς, φίλαγες σταυρούς και έτρεχες σε όλες τις θρησκευτικές γιορτές, ενώ είσαι άθεος, δεν έχεις τελέσει θρησκευτικό γάμο, ούτε έχεις βαφτίσει τα δύο παιδιά σου. Αλλά παρόλο αυτά το έπαιζες χριστιανός για να κλέψεις τους ψήφους των Ελλήνων, αφού όλοι γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι εύκολα ξεχνούν. Θα το παίξεις χριστιανός, θα κερδίσεις τις εκλογές, και μετά θα φτύσεις την ορθοδοξία. Παράλληλα, τα ξεπουλημένα ΜΜΕ θα σε καλύψουν. Ήξερες πολύ καλά ότι οτιδήποτε προδοτικό και να κάνεις, τα ΜΜΕ και οι σιχαμένοι δημοσιογράφοι της πλάκας θα σε καλύψουν. Θα το παρουσιάσουν έτσι ώστε ο κόσμος να μη δει την πραγματικότητα. Άδικο είναι που σε αποκαλούν καραγκιόζη;
Θα περίμενα ένας νέος άνθρωπος που έχει δει και βιώσει τη σαπίλα και τα ψέματα των πολιτικών του παρελθόντος, θα έφερνε νέα ήθη στην πολιτική ζωή της χώρας. Θα περίμενα ειλικρίνεια και ταπεινότητα, αλλά αντί αυτού έφερες κάτι ακόμα χειρότερο. Κρύβεσαι πίσω από τον μανδύα του «αριστερού» και συμπεριφέρεσαι χειρότερα από όλους αυτούς που ήρθαν πριν από σένα.
Εξαπάτηση, ψέμα, υποκρισία, σαπίλα.
Αλέξη,
Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί ήρθες μετά το «Λεφτά Υπάρχουν» του Παπανδρέου, και το «Δε συναινώ στο λάθος» του Σαμαρά, και παρόλο αυτά, χρησιμοποίησες και εσύ το «Σκίζω τα μνημόνια», το «Τέλος στον ΕΝΦΙΑ» και φυσικά το «Κανένα σπίτι σε τραπεζίτη» για να κλέψεις την ψήφο του Ελληνικού λαού. Είσαι μεγαλύτερος απατεώνας από τον GAP και τον Σαμαρά, γιατί αυτοί οι δύο προέρχονται από τη γενιά του Πολυτεχνείου, την πιο κατεστραμμένη και σάπια γενιά που γνώριζε ποτέ ο τόπος. Ο GAP, το χαζό παιδί του μπαμπά, που τον έκαναν Πρωθυπουργό για να εξυπηρετήσει συμφέροντα, και ο Σαμαράς, ο αποτυχημένος ΠΟΛ.ΑΝίτης, που ήρθε και πάλι στο προσκήνιο για να ολοκληρώσει το έργο του συμφοιτητή του, ήρθαν πριν από σένα στην εξουσία. Όλος ο Ελληνικός λαός γνώριζε πόσο απατεώνες και λαμόγια είναι και οι δύο, και εσύ, έκανες ακριβώς τα ίδια. Αν όχι χειρότερο. Πόσο πιο πολιτικός απατεώνας θεωρείσαι εσύ όταν ήξερες πολύ καλά ότι ούτε μνημόνια μπορούσες να σκίσεις, ούτε ΕΝΦΙΑ μπορούσες να καταργήσεις; Πόσο ξεφτίλας είσαι όταν ήξερες ότι θα παραδώσεις τα σπίτια των Ελλήνων σε τραπεζίτες, ενώ έτρεχες σε διαδηλώσεις;
Ξέρεις Αλέξη τι σημαίνει σπίτι στον Έλληνα;; Ξέρεις τι σημαίνει πατρικό;; Ξέρεις τι σημαίνει χωριό και ιδιαίτερες πατρίδες; Φυσικά και δε γνωρίζεις, γιατί αν γνώριζες θα προστάτευες τα σπίτια των Ελλήνων.
Αλέξη,
Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί παρόλο την οικονομική κρίση χρησιμοποίησες τις εκλογές για πολιτικά συμφέροντα. Για να “καθαρίσεις” το κόμμα σου από τους διαφωνούντες, ξέροντας πολύ καλά ότι τα ΜΜΕ θα σε βοηθήσουν για να τους διώξεις από το κόμμα σου. Πόσο άτιμος και απατεώνας μπορεί να θεωρηθεί κάποιος που διώχνει αυτούς που τον έκαναν πρωθυπουργό; Αν ήσουν πραγματικά ηγέτης θα συνεργαζόσουν μαζί τους για το καλό της Ελλάδας και δε θα τους έδιωχνες επειδή ήθελαν να σεβαστούν τις προεκλογικές σου υποσχέσεις. Δεν τους συμπαθώ ούτε και αυτούς, αλλά την ατιμία την αναγνωρίζω.
Διώχνεις τους διαφωνούντες, αφού πρέπει όλοι να συμφωνούν με τα αφεντικά. Μαριονέτες και πιόνια όλοι. Δεν υπάρχουν περιθώρια διαφοροποίησης.
Ξέρεις, αν ήσουν πρωθυπουργός σε χώρα της Αφρικής ή της Μέσης Ανατολής, και έκανες τέτοιες ενέργειες, (δηλαδή όποιος διαφωνεί, τον διώχνεις), θα σε θεωρούσαν δικτάτορα. Αλλά, εσύ έχεις την τύχη να είσαι πρωθυπουργός σε δημοκρατική Ευρωπαϊκή χώρα! Αλλά εδώ που τα λέμε, ούτε δημοκρατική, ούτε Ευρωπαϊκή χώρα είναι πλέον η Ελλάδα. Την καταντήσατε χώρα-ξεφτίλα όπου τη διοικούν προδότες, ανθέλληνες, ενθομηδενιστές, άθεοι, ξεφτίλες, απατεώνες και σιχαμεροί τύποι σαν τον Φλαμπουράρη, τον Φίλη, την κ. Τασία, την Αναγνωστοπούλου, τον Σταθάκη, και πολλοί πολλοί άλλοι.
Να σε ρωτήσω κάτι ρε Αλέξη, αφού πρέπει όλοι να συμφωνούν και όλοι να υπογράφουν οτιδήποτε μας δίνουν οι τοκογλύφοι, και όποιος έχει διαφορετική γνώμη ή καταψηφίζει, τον στέλνεις σπίτι του, ποιος ο λόγος να υπάρχουν βουλευτές; Δε θα ήταν προτιμότερο να τους καταργήσεις όλους; Αν ο κάθε βουλευτής κοστίζει στους Έλληνες φορολογούμενους 25.000 Ευρώ το μήνα, δηλαδή 300.000 Ευρώ ετησίων x 154 βουλευτές = 47.000.000 Ευρώ ετησίων για τους βουλευτές του Σύριζα, δε θα ήταν προτιμότερα αυτά τα χρήματα να πάνε στην αποπληρωμή του χρέους; Αφού YES MEN είναι όλοι. Γιατί να τους πληρώνουμε; Αν συμπεριλάβεις και την αντιπολίτευση, που και αυτοί πιόνια είναι, τότε θα γλιτώσουμε 299 x 300.000 = 89.700.000 Ευρώ ετησίων.
Εδώ που τα λέμε, και εσύ περιττός είσαι. Μία μαριονέτα του συστήματος. Άρα, δε θα ήταν καλύτερο να πάτε όλοι σπίτια σας και να γλιτώσει το Ελληνικό δημόσιο σχεδόν 100.000.000 Ευρώ ετησίων; Βάλε και όλους τους γραμματείς, βάλε τους σεκουριτάδες, βάλε και το κανάλι της Βουλής, βάλε και όλους τους υπόλοιπους δημόσιους υπαλλήλους που βρίσκονται γύρω από τη Βουλή. το δημόσιο θα γλιτώσει κοντά 200 εκατομμύρια Ευρώ το χρόνο!
Ας προσλάβετε νέα παιδιά μεταφραστές, αφού το μόνο που κάνετε είναι να μεταφράζετε τους νόμους που σας στέλνουν. Δώστε και στα παιδιά αυτά δικαίωμα να υπογράφουν για σας, και βρέθηκαν χρήματα για όλα τα ισοδύναμα!
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, ούτε αυτό δε χρειάζεται. Νομίζω ότι το google translate μπορεί να βοηθήσει.
Ας πάτε όλοι σπίτια σας, ώστε να γλιτώσουμε τα 200 Εκατομμύρια Ευρώ που πληρώνουμε για εσάς, και ζητήστε από τα αφεντικά σας και κάνουν google translate τους νόμους πριν μας τα στείλουν. Θα φτιάξουμε και μία σελίδα στο διαδίκτυο, ας την ονομάσουμε greek-slaves.gr ώστε να μπορούν τα αφεντικά σας να ανεβάζουν τους νόμους εκεί. Αμέσως, σε χρόνο dt θα βλέπουμε τους νόμους!
Νομίζω σε περίοδο κρίσης, 200.000.000 Ευρώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καλύτερους σκοπούς. Για πιόνια και μαριονέτες, είναι πολλά τα λεφτά ρε Αλέξη!
Α, ναι, θα μου πεις. Διαπραγματευόμαστε.
Αλέξη, όταν τα αφεντικά σου σου δίνουν 10 νόμους να περάσεις, και εσύ μας παρουσιάζεις 11, και στο 11ο (βλέπε αύξηση φόρου στη μπύρα, ή αύξηση στο κρασί), βάζεις βουλευτές σου να «απειλήσουν» ότι θα καταψηφίζουν, και στο τέλος αφαιρείς το 11ο από το νομοσχέδιο, και βγαίνεις σε όλα τα κανάλια και το παρουσιάζεις ως θρίαμβος, αυτό δε λέγετε θρίαμβος ούτε διαπραγμάτευση. αυτό λέγετε ΑΠΑΤΗ!
Αλέξη,
Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί μας εξαπάτησες με το δημοψήφισμα. Είπες ψέματα, έβαλες ερώτημα παγίδα γιατί ήθελες στην ουσία το ΝΑΙ να βγει. Το έπαιζες καραγκιόζης μπροστά στις κάμερες ότι δήθεν ήθελες το ΟΧΙ, και στο τέλος μας πούλησες όλους. Το χειρότερο είναι ότι εγώ προσωπικά, και είμαι σίγουρος και πολλοί άλλοι, ήρθα σε αντιπαράθεση σε συγγενικά και φιλικά μου πρόσωπα για το τι θα ψηφίσουμε στο δημοψήφισμα. Τσακωθήκαμε στην ουσία για το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ. Είπες ψέματα και έβαλες τον κόσμο να τσακώνεται. Έκανες δημοψήφισμα, το πρώτο δημοψήφισμα μετά τη Χούντα, και μας εξαπάτησες. Πόσο πολιτικός απατεώνας και πόσο σάπιος μπορείς να είσαι;
Αλέξη,
Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί το παίζεις επαναστάτης ενώ είσαι πιο πουλημένος από τους χειρότερους κωλοτούμπες της Ελληνικής πολιτικής σκηνής. Αλήθεια, το όνομα «Ερνέστο» γιατί το έδωσες στον γιο σου; Όταν μεγαλώσει και σε ρωτήσει γιατί του έδωσες αυτό το όνομα, τι θα του πεις; Όταν θα σου πει, «ρε μπαμπά, μου έδωσες ένα όνομα ενός πραγματικού επαναστάτη. Εσύ όσο ήσουν αντιπολίτευση το έπαιζες Τσε Γκεβάρα, αλλά μόλις πήρες την εξουσία στα χέρια σου, έγινες μαριονέτα και πιόνι. Γιατί μπαμπά; Τελικά αυτά που διαβάζω για σένα ότι είσαι πολιτικός απατεώνας και κολωτούμπας ισχύουν;
Τι θα του πεις; Ότι δεν είχες τα κότσια να τα βάλεις με τους τοκογλύφους; Ότι δεν είχες τα κότσια να τα βάλεις με τα συμφέροντα; Όποιος Αλέξη μου δεν έχει τα κότσια, πάει σπίτι του! Παραιτείται. Αλλά εσύ ξέρεις ότι τώρα είσαι στη μόδα, και θα σε κρατήσουν στην εξουσία τα συμφέροντα για πολλά χρόνια.
Αλλά πρόσεχε Αλέξη, όλοι έχουν ημερομηνία λήξης. Όταν τα συμφέροντα τελειώσουν μαζί σου θα σε πετάξουν στα σκουπίδια, όπως πετάμε τα χρησιμοποιημένα λεμόνια. Θα σε στίξουν, και μόλις τελειώσουν μαζί σου θα σε πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων. Εκεί που έχουν πάει όλοι οι αποτυχημένοι πριν από σένα.
Αλέξη,
Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί ξεπουλάς την Ελλάδα. Σε έκαναν πρωθυπουργό μιας περήφανης χώρας, με λαμπρή ιστορία, με παραδόσεις, ήθη και έθιμα, και σε λιγότερο από χρόνο μας έχεις καταντήσει Ισλαμαμπάντ. Έβαλες στα πιο καίρια και πιο σημαντικά πόστα, ανθέλληνες, εθνομηδενιστές, αποτυχημένους, αμόρφωτους, κλέφτες και λαμόγια. Άνοιξες τα σύνορα σε όλους τους τρομοκράτες επί της γης και συνεχίσεις να τους αποκαλείς «πρόσφυγες» όταν ο ίδιος ξέρεις ότι ένα μικρό ποσοστό είναι πράγματι πρόσφυγες. Ξέρεις πολύ καλά ότι η πολυπολιτισμικότητα έχει αποτύχει παντού, αλλά συνεχίζεις το ιδεολογικό σου παραμύθι αντί να παραδεχτείς ότι πρέπει να αλλάξεις πολιτική.
Συνεχίσεις το ίδιο παραμύθι και μία μέρα θα θρηνήσουμε Έλληνες από Ισλαμιστές τρομοκράτες μέσα στις πόλεις μας. Μία μέρα ο Έλληνας Ισλαμιστής θα είναι πρώτη είδηση στις ειδήσεις. Όπως είναι σήμερα οι τρομοκράτες Ισλαμιστές Γάλλοι και Άγγλοι 3ης και 4ης γενιάς. Όλοι οι άλλες χώρες κλείνουν τα σύνορα και χτίζουν τείχη για να προστατέψουν το γηγενή πληθυσμό και την ιστορία τους, και εσύ επιμένεις στα «ανοιχτά σύνορα» για να μετατρέψεις την Ελλάδα σε Πακιστάν, Αφγανιστάν και Ιράκ. Φέρνεις εδώ όλους τους λαθρομετανάστες που δε θέλουν καλύτερη ζωή, απλά θέλουν να καταστρέψουν τη δικιά μας. Παράνομοι εισβολείς που έρχονται εδώ για να επιβάλλουν τα δικά τους θέλω και να μετατρέψουν τις χώρες υποδοχής σε τριτο-κοσμικούς βόθρους, όπως είναι οι δικές τους χώρες. Πότε επιτέλους θα ξυπνήσεις να δεις ότι η Ελλάδα χάνεται;
Αλέξη,
Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί γνωρίζεις πολύ καλά ότι η Τουρκία ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες και είναι συνεργάτες με τους Ισλαμιστές του ISIS, και πήγες εκεί να τους δώσεις τα χέρια και να φορέσεις Τουρκικό κασκόλ στο λαιμό. Έχεις βάλει και τους τουρκολάγνους βουλευτές σου να γλύφουν μέρα τα παπάρια (συγνώμη για το χυδαίο) του Κεμάλ. Τέτοιοι είστε όμως. Στην ουσία πήγες να προσκυνήσεις τον Κεμάλ. Όπως έκαναν τόσοι πολλοί «έλληνες» πρωθυπουργοί πριν από σένα. Πήγες να το παίξεις και λίγο μάγκας στο Twitter βέβαια, αλλά δε σου πέρασε. Ξεφτίλα δηλαδή. Τα σχόλια στα Ελληνικά όμως δε θα αφαίρεσες βέβαια, γιατί έχεις τα πρόβατα σου εδώ που περιμένουν τη τροφή τους. Μάγκας εντός Ελλάδος, κότα εκτός!
Αλέξη,
Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί είσαι πρωθυπουργός μόλις 18% αυτών που ψηφίζουν και συμπεριφέρεσαι σα να σε ψήφισε το 100% των Ελλήνων. Αλέξη, το 18% σε ψήφισε. Σύνελθε! Γιατί στο τέλος, όλη την οργή του κόσμου, εσύ θα τη δεχτείς!
Αλέξη,
Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί όχι μόνο διαπραγμάτευση δεν έκανες, αλλά όλα είναι συμφωνημένα από την αρχή. Σε έκαναν πρωθυπουργό έχοντας συμφωνήσει το ξεπούλημα της Ελλάδα και την οικονομική καταστροφή των Ελλήνων. Φόροι, φόροι, φόροι. Φόροι μέχρι να καταστραφούν όλοι οι Έλληνες. Όταν ξεκίνησε η κρίση, μας είπαν ότι φταίει το δημόσιο, αλλά τελικά το δημόσιο όχι μόνο δεν το ακούμπησες, αλλά προσέλαβες αυτούς που είχαν διώξει οι άλλοι. Ήρθες για να κάνεις κάτι που θα μπορούσε να κάνει μία μαϊμού. Δηλαδή να αυξήσεις τους φόρους. Αλλά ποιους θα ακουμπήσεις; Το κομματικό σου στρατό; Τους ψήφους;
Αλέξη,
Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί είμαστε συνομήλικοι και θα περίμενα κάποιος στην ηλικία σου θα ήταν πιο τίμιος. Κάποιος που ήταν έφηβος το ‘80 και έζησε τον Α.Παπανδρέου και τον Τσοβόλα με το «Τσοβόλα δώστα όλα», κάποιος που έζησε τον Μητσοτάκη, τον Σαμαρά και τον Σιμπιλιδή. Κάποιος που έζησε τον Σημίτη και τα ψεύτικα στοιχεία για να μας βάλει στην ΟΝΕ. Κάποιος που έζησε το «Λεφτά Υπάρχουν» και το ΔΝΤ. Κάποιος που έζησε με τους πολιτικούς απατεώνες της μεταπολίτευσης, και όλα τα ψέματα που έχουν πει στο λαό. Που έζησε τις αμέτρητες υποσχέσεις και τις αμέτρητες κωλοτούμπες όλων αυτών που πήραν εξουσία στα χέρια τους. Θα περίμενα εσύ να ήσουν διαφορετικός. Να έλεγες: «δε θα γίνω άλλος Α.Παπανδρέου, δε θα γίνω Μητσοτάκης, δε θα γίνω Σημίτης, δε θα γίνω Γ.Παπανδρέου, δε θα γίνω Σαμαράς…»
Αλλά εσύ έγινες χειρότερος από όλους. Σάπιος, άτιμος, ψεύτης, πολιτικός απατεώνας.
Αλέξη, τώρα είσαι στη μόδα. Έχεις ακόμη πέραση και σε υποστηρίζουν τα συμφέροντα. Σε υποστηρίζουν οι ολιγάρχες, οι τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι, αφού τους κάνεις όλα τα χατίρια.
Αλλά Αλέξη μου, κάποια στιγμή αυτό θα τελειώσει. Όπως έχει τελειώσει για πολλούς άλλους πριν από εσένα.
Αλλά πρόσεχε Αλέξη, γιατί η πολιτική σου των «ανοιχτών συνόρων» φέρνει στη χώρα μας Ισλαμιστές τρομοκράτες, δηλαδή τα μαντρόσκυλα των ισχυρών. Αυτούς τους δολοφόνους που χρησιμοποιεί η ελίτ για να «καθαρίσει» άτομα σαν και εσένα, όταν τελειώσουν την αποστολή τους.
Πρόσεχε Αλέξη, γιατί η οργή του κόσμου αρχίζει να ξεχειλίζει. Κάποια στιγμή τα ΜΜΕ θα σου γυρίζουν την πλάτη. Κάποια στιγμή οι «δημοσιογράφοι» θα σε πουλήσουν.
Κάποια στιγμή η ελίτ θα αποφασίσει να σε βγάλει από τη μέση.
Ελπίζω μόνο να μην έχεις την ίδια τύχη που είχαν άλλοι ανυπάκουοι «ηγέτες» πριν από σένα!
 
http://madatoforos.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα »